Πρόσκληση συμμετοχής σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την έμφυλη βία μεταξύ παιδιών και εφήβων στο σχολικό περιβάλλον

Children First - Infoday

Η Σύμπλεξις σας προσκαλεί στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την έμφυλη βία μεταξύ παιδιών και εφήβων στο σχολικό περιβάλλον που διεξάγεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δράσης ‘’Children First – Addressing Gender based Violence from the bottom up’’.

Το έργο “Children First – Τα παιδιά πρώτα!” αποτελεί μια κοινή προσπάθεια ενημέρωσης εκπαιδευτικών, εκπαίδευσης μαθητών (ηλικίας 12-18 ετών), και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη βία με βάση το φύλο μεταξύ παιδιών και εφήβων, τις υγιείς σχέσεις και την ισότητα των φύλων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, μεταξύ 17:00 και 19:00,μέσω της πλατφόρμας Webex.

Δηλώστε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε δωρεάν την εκδήλωση και να μάθετε περισσότερα αναφορικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας στο σχολικό περιβάλλον, καθώς και να επωφεληθείτε από την παρουσίαση και της διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου, που επιδιώκει να λειτουργήσει ως «κόμβος» πληροφόρησης και εκπαίδευσης συνδυάζοντας θεωρητικές γνώσεις για εκπαιδευτικούς και πρακτικές ασκήσεις και δραστηριότητες για μαθητές.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους, και μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και πάνελ με τοποθετήσεις εκπαιδευτικών.

Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/sATzRoGocYd3tFyKA Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: koufouli.a@symplexis.eu

*Το εταιρικό σχήμα υλοποίησης της Δράσης, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελείται από το IARS International Institute (UK), τo Center for Social Innovation – CSI (Κύπρος), το CESIE (Ιταλία), το VSI Diversity Development Group (Λιθουανία), τη Σύμπλεξις (Ελλάδα), και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Ελλάδα).

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο:  childrenfirst.info | Facebook Instagram | Twitter | YouTube