Πάρε μέρος στην πιλοτική δοκιμή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Children First – Τα παιδιά πρώτα!

Children First e-Game

Είσαι μεταξύ 12 και 18 ετών και έχεις κουραστεί από τα στερεότυπα του φύλου που επικρατούν στο σχολείο και στις σχέσεις μεταξύ των νέων; 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη βία με βάση το φύλο και την ισότητα των φύλων; 

Πάρε μέρος στην πιλοτική δοκιμή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Children First – Τα παιδιά πρώτα!


Η Σύμπλεξις (symplexis.eu) με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της πιλοτικής δοκιμής του ηλεκτρονικού παιχνιδιού που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “Children First –Addressing Gender based Violence from the bottom up’’.

Το ηλεκτρονικό παιχνίδι, διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του φαινομένου της βίας στις σχέσεις μεταξύ εφήβων.

Περιλαμβάνει μια σειρά από φανταστικούς χαρακτήρες και σενάρια με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες που καλούνται να πάρουν αποφάσεις για την εξέλιξη του χαρακτήρα τους ενάντια σε στερεότυπα, νόρμες, και ρόλους που οδηγούν σε βία. 

Παίξε το παιχνίδι και μοιράσου μαζί μας τις σκέψεις σου! 

➡️ Εάν ενδιαφέρεσαι, δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/Bz5z8iWktmUPAQNj9 ή στείλε email στο koufouli.a@symplexis.eu

*Απαιτείται η συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μας στη διεύθυνση: koufouli.a@symplexis.eu


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο:
childrenfirst.info | Facebook Instagram | Twitter | YouTube

*Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα για τα Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια (Rights, Equality and Citizenships Programme (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.