Πρόσκληση στο πρόγραμμα συμβουλευτικής για εκπαιδευτικούς και άτομα που εργάζονται με παιδιά και νέους/-ες σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για το έργο ISEX

ISEX - Call to participation

Η Symplexis σας προσκαλεί στο πρόγραμμα συμβουλευτικής που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “ISEX – Ολοκληρωμένη σεξουαλική εκπαίδευση και ενδυνάμωση στα σχολεία”. Το έργο ISEX επιδιώκει μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μετατοπίζοντας τη συζήτηση από μια εστιασμένη στο πρόβλημα προσέγγιση, σε μια φυσική, ανοιχτή και ευχάριστη επικοινωνία για τις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αλλά και ευρύτερα σε όσα άτομα εργάζονται με παιδιά και νέα άτομα (κοινωνικές-ούς λειτουργούς, ψυχολόγους, youth workers, μαίες-μαιευτές, κ.α)

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 συναντήσεις, κάθε μια από τις οποίες θα  εμβαθύνει σε μια από τις θεματικές που συνθέτουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του έργου ISEX και σε κάθε συνάντηση θα παρουσιάζονται και θα μοιράζονται πολλές μη τυπικές δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του έργου. 

Οι συμμετέχοντες-ουσες θα κληθούν, με τη σειρά τους, να δοκιμάσουν τις προτεινόμενες δραστηριότητες μέσα στις τάξεις τους. Η ανατροφοδότησή θα είναι ζωτικής σημασίας για την ολοκλήρωση του προγράμματος, προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες των εφήβων και των εκπαιδευτικών.

Ημερομηνίες συναντήσεων

ΘεματικήΗμέραΏρα
ΣώμαTρίτη 9 Μαΐου18:00-20:00
ΣυναισθήματαTρίτη 23 Μαΐου18:00-20:00
ΣυναίνεσηTρίτη 30 Μαΐου18:00-20:00
ΣχέσειςTρίτη 13 Ιουνίου18:00-20:00
Φύλο και σεξουαλικός προσανατολισμόςTρίτη 27 Ιουνίου18:00-20:00
Σεξουαλικότητα & κουλτούραTρίτη 11 Ιουλίου18:00-20:00

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω Webex.

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες και το σύνδεσμο παρακολούθησης. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε κάποιες ή όλες τις συναντήσεις.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Φίλιππο Παγάνη στο paganis.f@symplexis.eu