Διεθνής καλλιτεχνικός διαγωνισμός: “Art Against Teen Dating Violence”

Children First — Art contest

Η Σύμπλεξις με χαρά ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού καλλιτεχνικού διαγωνισμού “Art Against Teen Dating Violence” για την ευαισθητοποίηση και αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στις σχέσεις μεταξύ εφήβων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Children First!

Νέοι ηλικίας 12-18 ετών, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτόν τον πρωτότυπο διεθνή διαγωνισμό και να στείλουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα αξιοποιώντας τη δύναμη της τέχνης.


💕 Τί σημαίνει για εσένα μια σχέση απαλλαγμένη από τη βία με βάση το φύλο;

Πάρε μέρος στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του ‘Children First’ και μοιράσου την έμπνευσή σου δημιουργώντας έργα τέχνης που θα δίνουν τροφή για σκέψη:

  • Εικόνες (π.χ. ζωγραφιές, κόμικς, φωτογραφίες κ.α.)
  • Video (π.χ. οπτικο-ακουστικό κολάζ, ταινία μικρού μήκους, θεατρική ή μουσική παράσταση κ.α.)
  • Κείμενο (π.χ. διήγημα, ποίημα κ.α.)

➡️ Διάβασε τις προϋποθέσεις συμμετοχής και λάβε μέρος με το δικό σου ψηφιακό έργο τέχνης μέχρι τις 31 Μαΐου 2021: childrenfirst.info/art-against-tdv-contest

➡️ Το Children First είναι ένα έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που αποσκοπεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση σχολικής βίας με βάση το φύλο μεταξύ παιδιών, με έμφαση στη σχεσιακή βία. Το έργο υλοποιείται από εταίρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Λιθουανία, και την Ιταλία.


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο: childrenfirst.info | Facebook Instagram | Twitter | YouTube